Voluntariază!

Pentru a atinge obiectivele pe care ni le-am propus in proiectul pentru tineri si familii, dar si pentru activitatea generala a asociatiei, ne bazam in mare masura pe voluntari si apreciem in mod deosebit pe cei care isi dedica din timpul, priceperea şi energia lor ajutorării semenilor. În funcţie de interesul, motivaţia şi aspiraţiile dumneavoastră, puteţi […]

Donează 20% din impozitul pe profit

20% din impozitul pe profit datorat statului directionat catre AUTISM ROMANIA va ajuta peste 20 de tineri cu autism si 100 de familii sa aiba sanse mai mari la normalitate.

Fii partenerul nostru, sponsorizează unul din serviciile sau programele noastre!

Puteti sprijini Centrul multifunctional de resurse in autism sponsorizand un program sau o activitate pentru tinerii cu autism si familiile lor. Ii veti ajuta astfel sa nu mai traiasca in izolare, sa isi dezvolte abilitati de viata independenta, de comunicare, relationare sociala si abilitati de munca.

Redirecționează 2% din impozitul pe venit către AUTISM ROMANIA

Puteti sprijini Centrul multifunctional de resurse in autism prin directionarea a 2% din impozitul pe venit datorat statului de catre persoane fizice, precum si prin viramente catre contul de donatii al AUTISM ROMANIA. Ii veti sustine astfel pe tinerii cu autism si familiile lor sa iasa din izolare, sa isi dezvolte abilitati de viata independenta, abilitati de munca.

Cumpără produse realizate de tineri la centru

Ajuta-i pe tinerii cu autism sa isi dezvolte abilitati de viata si de munca cumparand produsele pe care acestia le confectioneaza , cu mult efort si daruire, la Centrul multifunctional. Donatiile in materiale consumabile necesare in activitatile de terapie ocupationala, in confectionarea acestor produse, sunt  binevenite si vor fi foarte apreciate. Va multumim! 🙂   […]

AUTISM ROMANIA - Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism
Adresa: Calea Grivitei, nr. 71, Bucuresti, Romania
Tel.: 0731 816 880  |  E-mail: office@autismromania.ro