Un tanar angajeaza doar persoane cu dizabilitati cu experienta in IT

Acasă Forumuri Persoane cu autism Un tanar angajeaza doar persoane cu dizabilitati cu experienta in IT

Acest subiect conține 0 răspunsuri are 1 voce și a fost actualizat ultima dată de autism romania autism romania acum 2 ani, 4 luni.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #836
  autism romania
  autism romania
  Keymaster

  Tânărul a lansat recent o companie IT (NaritzaBros) a cărei angajaţi ar urma să fie doar persoane cu dizabilităţi. ”Mi se pare nedrept că persoane surdo-mute, persoane care suferă de o anumită stare de paralizie să fie respinşi de companiile de IT doar datorită acestor dizabilităţi. Într-unul din proiectele în care sunt implicat lucrez cu un băiat surdo-mut, dar acest lucru nu l-a împiedicat în a-şi face datoria. A reuşit să se opereze, iar acum este bine. El însuşi mi-a povestit cum i-au fost respinse cererile la fiecare companie la care a aplicat pentru un job, totul datorită handicapului care l-a avut deşi a terminat facultatea cu nota 9.45. Sunt o mulţime de persoane care trec prin aceste experienţe”, afirmă Virgil.

  Domeniile IT în care ar urma să lucreze persoanele selectate sunt: CMS (Content Management Sistem), Video Web Developer, JavaScript/jQuery, Graphic Web Design. Cei interesaţi pot trimise CV în română şi engleză pe adresa narizaonline@gmail.com.

  http://adevarul.ro/locale/alba-iulia/afacerea-generoasa-unui-it-ist-roman-sua-companie-lucreaza-acasa-doar-persoane-dizabilitati-1_580ca63a5ab6550cb8d4f46a/index.html

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

AUTISM ROMANIA - Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism
Adresa: Calea Grivitei, nr. 71, Bucuresti, Romania
Tel.: 0731 816 880  |  E-mail: office@autismromania.ro