Despre noi > Despre finantator

 

EEA Grants„Start în viaţă pentru tinerii cu autism” este un proiect finanţat prin Mecanismul Financiar al Spaţiului Economic European- SEE 2009 – 2014, în cadrul Programului Fondul ONG în România.
Granturile SEE și Granturile norvegiene reprezintă contribuția Islandei, Liechtenstein și Norvegia pentru reducerea disparităților economice și sociale și la consolidarea relațiilor bilaterale cu 16 state membre ale UE din Europa Centrală și de Sud.

Fondul OngFondului ONG este parte a granturilor Spatiului Economic European (EEA Grants ) 2009 – 2014. Operatorul Fondului ONG in Romania este Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, impreuna cu partenerii sai Fundatia pentru Parteneriat si Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi.
Obiectivul general al Fondului ONG in Romania este “Consolidarea dezvoltarii societatii civile si cresterea contributiei la justitia sociala, democratie si dezvoltare sustenabila” si va contribui la obiectivele generale ale granturilor Spatiului Economic European (SEE) si norvegiene 2009-2014, de a reduce disparitatile economice si sociale in Spatiul Economic European si de a intari relatiile bilaterale intre Romania si statele donatoare Islanda, Liechtenstein si Norvegia.

Alte informatii despre finantator puteti afla pe www.eeagrants.org si www.fondong.fdsc.ro.

AUTISM ROMANIA - Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism
Adresa: Calea Grivitei, nr. 71, Bucuresti, Romania
Tel.: 0731 816 880  |  E-mail: office@autismromania.ro