Despre noi > AUTISM ROMANIA

Organizatia „AUTISM ROMÂNIA-Asociaţia Părinţilor Copiilor cu Autism” a fost înfiintata în septembrie 2001 de un grup de parinti care incercau sa gaseasca solutii la problemele copiilor lor cu autism, solutii pe care nu le gaseau in cadrul institutiilor publice de profil.  In acest demers li s-au alaturat si cativa profesionisti si prieteni.

Misiunea organizaţiei este apararea drepturilor si intereselor persoanelor cu autism, imbunatatirea calitatii vieţii acestora si promovarea includerii, a participarii lor depline la viata comunitatii din care fac parte.

In primii 10 ani activitatea de advocacy a fost prioritara, in ultimii 4 ani insa asociatia si-a sumat si rolul de dezvoltator si furnizor de servicii pentru persoanele cu autism si familiile lor. Portalul, prin continutul sau informativ si ca platforma de comunicare, schimb de opinii, idei, bune practici,  este unul din serviciile pe care asociatia le ofera in special tinerilor si adultilor cu autism, familiilor lor, dar si profesionistilor din domeniu.

AR_vertical_final

AUTISM ROMANIA - Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism
Adresa: Calea Grivitei, nr. 71, Bucuresti, Romania
Tel.: 0731 816 880  |  E-mail: office@autismromania.ro