Candidati > Dan Dinescu

Dan Dinescu

Nume
Dan Dinescu

Email
dan92din@gmail.com

Subiect
Ma intereseaza sa lucrez in cadrul unei unitati protejate sau sa fac practica intr-o unitate obisnuita, cu posibilitatea de a fi indrumat de catre o persoana competenta pe care o pot propune chiar eu, din cadrul fundatiei Autism Romania

Abilitati
am absolvit scoala de arte si meserii, profilul morarit-panificatie si lucrator hotelier, dar pot lucra in orice domeniu; prefer insa sa lucrez in conditii in care sa interactionez cat mai putzin cu publicul, ci eventual sa fac niste operatiuni repetitive.

Interesele , Hobby-uri
muzica, sport

In ce domeniu ti-ar placea sa lucrezi?
manufactura in orice domeniu, fabrica, atelier

Spune-ne despre experienta ta. Ai lucrat? Ai voluntariat?
Sunt la primul loc de munca, avand contract de munca cu asociatia de proprietari a blocului in care locuiesc; fac curatenie pe scara blocului. Sunt foarte apreciat pentru cum lucrez.

Povesteste-ne o situatie placuta si o situatie neplacuta prin care ai trecut.
O situatie placuta a fost atunci am avut un invatator foarte bun si toti copiii din clasa ne-am simtit foarte bine impreuna vreme de 1 an cat a stat la noi.

O situatie neplacuta a fost cand niste tineri au dat cu piciorul in mine si-au ras de mine si m-au jignit; ei erau 4 si eu singur.

Vrei sa ne mai transmiti ceva?
Am o educatie foarte solida din familie, imi voi face datoria si-mi place sa muncesc, sa fiu util. Salariul nu este foarte important pentru mine acum, ci posibilitatea de a lucra intr-un loc unde sa am colegi de varsta mea.

Lasă un răspuns

AUTISM ROMANIA - Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism
Adresa: Calea Grivitei, nr. 71, Bucuresti, Romania
Tel.: 0731 816 880  |  E-mail: office@autismromania.ro